Vastaanotto

Olemme eläinlääkäreiden perustama Hämeenlinnalainen perheyritys. Keskitymme lemmikkien terveydenhoidon peruspalvelujen tuottamiseen ja tarjoamme laadukasta, nykyaikaista hoitoa rauhallisella ja kodikkaalla vastaanotollamme. Tavoitteemme on turvata, että lemmikkisi terveydenhoidosta huolehditaan mahdollisimman hyvin ja ennaltaehkäisevästi aina pennusta seniori-ikään asti.

Tarinamme

Vastaanotto perustettiin kahden eläinlääkärin yhteistyönä, kun havaitsimme, että Hämeenlinnan seudulla oli tarve laadukkaille perustasoisille eläinlääkäripalveluille kohtuullisin kustannuksin.

Ideamme oli pitää kynnys vastaanotolle tulemiseen mahdollisimman matalana, jotta lemmikit pääsisivät asianmukaiseen hoitoon riittävän ajoissa. Olimme molemmat työssämme havainneet, että jos lemmikkien hoitoon pääsy viivästyy, niin hoitokustannukset ovat usein hyvin suuret tai terveydentila sen verran heikko, ettei lemmikkiä pystytä siinä vaiheessa aina enää pelastamaan. Tämän tilanteen ennaltaehkäisemiseksi kannustammekin huolehtimaan lemmikin terveydestä etupainotteisesti ja säännöllisesti niin kotona kuin eläinlääkärin vastaanotolla.

Toimintamme alkoi Hämeenlinnan keskustasta ja asiakaskunnan kasvaessa muutto suurempiin tiloihin tuli pian ajankohtaiseksi. Uusien tilojen myötä palvelutarjontaa voitiin laajentaa kattamaan myös eläinfysioterapia- ja eläintenkoulutuspalvelut, jotka edistävät erinomaisesti tavoitettamme tukea lemmikkisi hyvinvointia ja terveydenhoitoa mahdollisimman monipuolisesti.

Meidän toimintaperiaatteemme on eläinten asiantuntevan hoidon lisäksi luoda reilulla tavalla toimiva ja käytännöllinen työskentelypaikka niin eläinlääkäreille, eläinfysioterapeuteille kuin eläintenkouluttajille.